French Bulldog

Pa (1)

piektdiena, 2011. gada 15. jūlijs

Šausmu lietas Gobu ielā...

Nu šoreiz ne Gobu ielā, bet Staiceles ielā :)
Šoreiz pastāstīšu par Ginta teorēmu - četri līmeņi un par to, kā savu vīrieti gandrīz piebaroju ar suņu našķiem.
Sākšu ar teorēmu.
Vakarā gulēt ejot, katrs iekārtojamies savā vietiņā - protams, sev tīkamajā. Es, kā maksimāls cūķis, vienmēr pamanos nemanot iemigt filmu laikā. Tā ir foršāk. Bieži sanāk, ka Gints atstāj savu "posteni" lai apmeklētu virtuves plašumus ledusskapī (haha, labi izskatītos). Tad nu ir īstais brīdis - Buffs veikli ielec gultā, noguļās cūciskumā pa visu Ginta vietu.Atgriežoties Gints protams iebaksta Buffam, kāpēc viņš atkal ir viņa vietā.
Par to ir arī šis stāsts. Nu mazais pie mums jau ir ,,, hmm,,, aaa... jau 5 mēnešus,  pa šiem laikiem šis niķis nav mainījies, taču ir izieti jau 4 līmeņi:
1) Iebakstot Buffu, suns pieceļās un aiziet;
2) Iebakstot Buffu, viņš nedaudz pabīdās veltot traucēklim īpaši pārmetošu acu skatu
3) Iebakstot Buffu, viņš to vienkārši ignorē, tēlojot ka guļ
4) Pašreizējais līmenis - iebaxtot Buffu, viņš pabīdās un tikko Gints ievēlies savā vietā, sāk ar kājām bakstīt viņam atpakaļ tajā brīdī, kad vaininieks jau ir aizmidzis...
Tad nu lūk mans vīrietis izmisis skatās man acīs un jautā...kāds tad būs piektais līmenis? :D :D :D

Nākamais jautrais stāsts ir par to, kā es savu nabaga vīrieti gandrīz piebaroju ar suņu našķiem.

Šovakar ēdot vakariņas apjautu, ka manī veras seja, kurā rakstīts "es 10 dienas neesmu ēdis". Buffs. Jap. Šāda seja tiek veltīta vienmēr, kad kāds ēd, bet viņš nē.
Pa dienu biju aplaimojusi suni ar gareniem desiņveidīgiem našķīšiem. Puse vēl bija saglabājusies. Piecēlos, aizgāju tos paņēmu un pasniedzu savam vīrietim ar domu, lai pa gabaliņam dod Buffam, kamēr es ēdu, a to likās jau ka aizrīšos no hipnotizējošā acu skata. Devu tos puism sakot "tikai pa gabaliņam". Šis nodomājis, nu gan, tikai trīs desiņas iedod un vēl saka pa mazam gabaliņam, laikam baigi īpašās. Nolauzis vienu un licis sev pie mutes, kad burtiski pie saviem zobiem sajutis Buffa muti izmisīga kunkstiena pavadībā, kas sniedzās pēc našķa, kas patiesībā bija domāti viņam. Ginta seja sagriezās trijos līkumos "Saule, nu ko tu man te dod", tajā pat momentā saprotot, ka tas bija suņnašķis. Izrādās Gints nepievērsis uzmanību iedotajam, nokonstatējis, ka ēdams un nolēmis, ka tās ir mazās gardās alus desiņas - nu ziniet, tās, ko gatavo tas Noa Kungs - miesnieks, ko tagad pa TV reklamē, haha. Bet vislielākā panika par savu našķu drošību Ginta rokās bija Buffam. Mazais četrkājainais rīma sāka nervozi ar visiem saviem 11,4 kilogramiem bradāt pa Ginta mīksto vēderu ošņājot te vienu, te otru roku.
Ātri norijis katru gabaliņu, kas viņam tika pasniegts, suns vēlreiz pārbaudija abas Ginta rokas, vai tiešām nekā nav, ko viņš varētu piesavienāties no suņuka īpašuma...
Pārsmējāmies jau pamatīgi.
Monsterdooooog

Nav komentāru: