French Bulldog

Pa (1)

piektdiena, 2012. gada 20. janvāris

... Bafija VS Buffs...

Jau labu laiku saitā draugiem.lv sarakstījos ar Bafijas saimnieci. Drīz vien pienāca paziņojums, ka visi pārvācās uz Rīgu no Siguldas. Ilgi laiku netērējām un sarunājām 26. decembrī randiņu.

Tā arī notika. Un satikās Buffs ar Bafiju - špaga ar baļķēnu. Cik Buffs bija lempīgs, tik Baffija sprigana. Pirmajā tikšanās brītī kucīte izbīlī trīcēt pat sāka. Ieraugot līdzīgu seju savai, interese ņēma virsroku un trīcošais purniņš sniedzās pretim. Buffs gan bez kompleksies. Atmetis trīcēšanu, sniedzās, lai iepazītos ar simpātisko dāmu.
Mašīnā aizbraucām līdz mežam un palaidām no pavadām abus trakuļus. Mani izbrīnīja tas, cik Baffija bija sprigana, ātra, aktīva. Varētu pat teikt, ka tuklītis Buffs netika viņai līdzi. Taču tas nenozīmē, ka viņam dubļi patika mazāk nekā jaunkundzei. Līdz pirmajai peļķei abi likās iekšā līdz ausīm dubļos. Vēlāk mežonīgā ātrumā nesās pa meža plašumiem.
Pārējo varat iebaudīt bildēs. Vienīgais piebilstamais, ka tad, kad šķīrāmies ar solījumu sarunāt atkal tikšanos, Buffs bija visai neapmierināts. Ejot uz mājām nokāris galvu šļūca aiz muguras, ik pa laikam atnesdams skatienu kā teikdams "Bet Bafija palika tur! Ejam tur!".

Dui prom

Mans smukulis

Dipadu dapadu

Abi blēņdari demolē mežu

Buffs kā džentlmenis, atļauj dāmai uzvarēt
No coment...

Ieraudzīja

Viena no retajām miera bildēm


Buffs 5. ātrumā :D
Abiem skriešanā pievienojās mazais divkājainais draugs

Buffam nekas nav pretīm


Tālumā iet cits suns. Notiek dubultā hipnoze

Cīņas

Nav komentāru: